#40 PELLES VINTERPRAT OCH HÖGLÄSNING AV HANS BOK ”PSYCKO! JAG SÅG HENNE FÖRST”

31 december, 2017

Sammanfattning – Pelles Vinterprat och Högläsning av bok

Pelle håller ett vinterprat eftersom Jesper är borta och firar jul, och passar på att högläsa början av sin bok; Psycko! Jag såg henne först. Den sanna historien om hur en kille påstår att han inte vet varför 6 av hans närmaste vänner blir utsatta för stalking när han är den enda gemensamma nämnaren. Lyssna på vinterpratet här!

Högläsning av Pelles bok ”Psycko! Jag såg henne först”

Prolog

Kapitel Ett

Sveriges Bästa Podcast Inom Personlig Utveckling

Tack för att du stöttar Sveriges bästa podcast inom personlig utveckling. Med ambitionen att Hashtag Livet Podcast ska vara Sveriges bästa podcast vill vi gärna få feedback.

Man kan bara vara Sveriges bästa podcast genom lyssna på sina lyssnare. Kommentera, recensera, skicka till en vän och ge feedback till Sveriges bästa podcastGilla Sveriges bästa podcast Hashtag Livet på facebook och prenumerera på vår podcast på Itunes för Apple eller Android!

I dagsläget finns det inte någon konsensus över vilken podd som är Sveriges bästa podcast. Se till att ge Hashtag Livet Podcast feedback för om dom är Sveriges bästa podcast. Sveriges bästa podcast utses givetvis inte i kvantitet, utan i kvalitet. Hashtag livet satsar på att vara Sveriges bästa podcast i kategorin självhjälp och personlig utveckling. Om man vill vara välinformerad och intelligent ska man lyssna på Hashtag Livet Podcast för att det är Sveriges bästa podcast inom kategorin självhjälp och personlig utveckling.

Kommentera

Din mail kommer inte att synasRequired fields are marked *

Hashtag Livet © 2017