Sammanfattning

2017 är över och vi delar med oss av dom bästa tipsen och roligaste stunderna från året! Håller du med oss? Eller fanns det något vi missade? Låt oss veta vad du tycker!

Gott Nytt År!

Några av våra favoritavsnitt från året:

Kontroversiellt:

Om du vill veta varför Pelle är kontroversiell så lyssna på kontroversiella fakta, hur vi räddar ekonomin och oss själva genom att inte låta någon leva längre än 70 års ålder.

Lycka:

Om du bara vill må bra så rekommenderar vi att lär dig en quick fix till lycka, hur du blir lycklig långsiktigt, eller kanske behöver du veta vad du vill göra med ditt liv för att få mening och tillfredsställelse. 

Sex och Kärlek:

Vi lär dig givetvis hur du får ligga och hur du får livslång kärlek och lycka.

Minska depression:

På riktigt, hör av dig till Pelle och ta bort facebook, sluta jämföra dig med allt och alla och inse att livet är kort!

Sveriges Bästa Podcast Inom Personlig Utveckling

Tack för att du stöttar Sveriges bästa podcast inom personlig utveckling. Med ambitionen att Hashtag Livet Podcast ska vara Sveriges bästa podcast vill vi gärna få feedback.

Man kan bara vara Sveriges bästa podcast genom lyssna på sina lyssnare. Kommentera, recensera, skicka till en vän och ge feedback till Sveriges bästa podcast. Gilla Sveriges bästa podcast Hashtag Livet på facebook och prenumerera på vår podcast på Itunes för Apple eller Android!

I dagsläget finns det inte någon konsensus över vilken podd som är Sveriges bästa podcast. Se till att ge Hashtag Livet Podcast feedback för om dom är Sveriges bästa podcast. Sveriges bästa podcast utses givetvis inte i kvantitet, utan i kvalitet. Hashtag livet satsar på att vara Sveriges bästa podcast i kategorin självhjälp och personlig utveckling. Om man vill vara välinformerad och intelligent ska man lyssna på Hashtag Livet Podcast för att det är Sveriges bästa podcast inom kategorin självhjälp och personlig utveckling.

Kommentera

Din mail kommer inte att synasRequired fields are marked *

Hashtag Livet © 2017