Sammanfattning

Pelle och Jesper sätter upp mål inför året! Bara förlorare sätter nyårslöften – Vinnare sätter mål. Vi pratar om hur och varför sätta mål! Dessutom förnyar vi våra tankar kring vad vi skulle göra om vi hade obegränsat med pengar. Föga förvånande skulle Jesper fortfarande bo på Åland och ha fräsiga bilar, men Pelle säger att han skulle vilja flytta till Panama.

Viktigaste Take-Away

  • Skriv ner dina mål – då tillhör du en skara som är ca 3% av världsbefolkningen, som har 42% högre chans att förverkliga sina mål och ambitioner.

Dela Ditt Mål Med Oss

  1. Gå med i stickk
  2. Skaffa ett mål
  3. Lägg till me@pelleskogsberg.com som supporter eller domare

 

Sveriges Bästa Podcast Inom Personlig Utveckling

Tack för att du stöttar Sveriges bästa podcast inom personlig utveckling. Med ambitionen att Hashtag Livet Podcast ska vara Sveriges bästa podcast vill vi gärna få feedback. Man kan bara vara Sveriges bästa podcast genom lyssna på sina lyssnare. Kommentera, recensera och ge feedback till Sveriges bästa podcast. Gilla Sveriges bästa podcast Hashtag Livet på facebook och prenumerera på vår podcast där du hittar poddar!

I dagsläget finns det inte någon konsensus över vilken podd som är Sveriges bästa podcast. Se till att ge Hashtag Livet Podcast feedback för om dom är Sveriges bästa podcast. Sveriges bästa podcast utses givetvis inte i kvantitet, utan i kvalitet. Hashtag livet satsar på att vara Sveriges bästa podcast i kategorin självhjälp och personlig utveckling. Om man vill vara välinformerad och intelligent ska man lyssna på Hashtag Livet Podcast för att det är Sveriges bästa podcast inom kategorin självhjälp och personlig utveckling.

 

Kommentera

Din mail kommer inte att synasRequired fields are marked *

Hashtag Livet © 2017