Sammanfattning

Vi pratar om hur vi ska uppnå våra mål 2018. Pelle presenterar sina 3 ”best practices” för att bli mer framgångsrik och sina två strukturerade dagböcker i serien Me 2.0 som nu finns tillgängliga på Amazon. Det visar sig att Jesper redan ägnar sig åt Pelles 3 best practices utan att veta om det.

3 ”Best Practices” För Framgång och Lycka

  1. Meditera
  2. Läsa (Lära)
  3. Skriva strukturerad dagbok

Pelles 2 Rekommenderade Dagböcker

  1. Me 2.0 Workbook

  1. Me 2.0 Goal Setting And Achievement Workbook 

ÄR DU INTRESSERAD AV EN BOK?

Pelle är väldigt tacksam för alla recensioner och man får jättegärna mejla honom på me@pelleskogsberg.com och säga till om man lämnat en recension eller om man bara har någon fråga eller feedback så kan man få dom två bästa böckerna han läst – utan kostnad.

Sveriges Bästa Podcast Inom Personlig Utveckling

Tack för att du stöttar Sveriges bästa podcast inom personlig utveckling. Med ambitionen att Hashtag Livet Podcast ska vara Sveriges bästa podcast vill vi gärna få feedback.

  Man kan bara vara Sveriges bästa podcast genom lyssna på sina lyssnare. Kommentera, recensera och ge feedback till Sveriges bästa podcast. Gilla Sveriges bästa podcast Hashtag Livet på facebook och prenumerera på vår podcast där du hittar poddar!

I dagsläget finns det inte någon konsensus över vilken podd som är Sveriges bästa podcast. Se till att ge Hashtag Livet Podcast feedback för om dom är Sveriges bästa podcast. Sveriges bästa podcast utses givetvis inte i kvantitet, utan i kvalitet. Hashtag livet satsar på att vara Sveriges bästa podcast i kategorin självhjälp och personlig utveckling. Om man vill vara välinformerad och intelligent ska man lyssna på Hashtag Livet Podcast för att det är Sveriges bästa podcast inom kategorin självhjälp och personlig utveckling.    

Kommentera

Din mail kommer inte att synasRequired fields are marked *

Hashtag Livet © 2017