Ladda ner avsnittet:

Itunes Podbean Acast

Vad är Hashtag Livet?

Hashtag Livet är en kanal där vi diskuterar hur vi kan få en mer meningsfull och tillfredsställande vardag.

I avsnitt 1 tar vi nästan upp allt som står på den här sidan. Om du hellre vill lyssna och slippa läsa kan du göra det här: Avsnitt 1.

Kanalen ger dig inga absoluta svar; vi ställer frågor som du själv måste besvara. Vi diskuterar och ställer frågor kring ämnen som alla bör ha tydliga svar på för att på egen hand kunna fatta bättre beslut som ger mer av det vi söker i livet.

Idén bakom namnet Hashtag Livet kom ur att Jesper insåg att han behövde mer stunder i vardagen då han kunde säga ”det här är livet”. Dessa stunder är också stunder i vardagen som man i sociala medier skulle tagga ”#livet”. Men vad är det egentligen som ger oss mening och tillfredsställelse för att uppnå detta?

För att få hjälp att besvara denna fråga, frågade Jesper vännen och dåvarande kollegan Pelle som gjort sig känd på jobbet för att vara killen som ställer svåra frågor och ger djupa svar.

Vår vision är att varje avsnitt ska ge dig något som leder till en mer meningsfull och tillfredsställande vardag. Som exempelvis:

  • Få ett allmänt lyckligare och mer meningsfullt liv
  • Må bättre psykiskt och fysiskt
  • Minska stress och trötthet
  • Öka frihet och känsla av frihet
  • Få bättre ekonomi
  • Få fler #livet och ”det här är livet” stunder i vardagen
  • Underhålla dig

Vilka är vi som gör Hashtag Livet?

Jesper Josefsson är optimisten, vardags-hustlaren och skojaren som söker något mer i livet.

Pelle Skogsberg är pessimisten, filosofen och författaren som sällan är innanför ramarna. Pelle är legitimerad Fysioterapeut som är specialiserad på psykisk ohälsa, internetberoende och beteendeförändring. Pelle jobbar med att skapa frihet från stress, trötthet och lidande för den urbaniserade I-landsmäniskan.

Varför gör vi Hashtag Livet?

Från grunden är podcasten ämnad för oss själva, ett roligt projekt där vi får prata om våra tankar och idéer. Vi har valt att dela med oss av det då vi tror och hoppas på att bidra med något som kan vara av värde även för andra.

Namn och saker nämnda i avsnittet

 

Sveriges Bästa Podcast Inom Personlig Utveckling

Med ambitionen att Hashtag Livet Podcast ska vara Sveriges bästa podcast vill vi gärna få feedback. Man kan bara vara Sveriges bästa podcast genom lyssna på sina lyssnare. Kommentera, recensera och ge feedback till Sveriges bästa podcast. Gilla Sveriges bästa podcast Hashtag Livet på facebook och prenumerera på vår podcast där du hittar poddar!

I dagsläget finns det inte någon konsensus över vilken podd som är Sveriges bästa podcast. Se till att ge Hashtag Livet Podcast feedback för om dom är Sveriges bästa podcast. Sveriges bästa podcast utses givetvis inte i kvantitet, utan i kvalitet. Hashtag livet satsar på att vara Sveriges bästa podcast i kategorin självhjälp och personlig utveckling. Om man vill vara välinformerad och intelligent ska man lyssna på Hashtag Livet Podcast för att det är Sveriges bästa podcast inom kategorin självhjälp och personlig utveckling.

Kommentera

Din mail kommer inte att synasRequired fields are marked *

Hashtag Livet © 2017