SVERIGES BÄSTA PODCASTS

 1. HASHTAG LIVET PODCAST – DUH!

  Hashtag Livet Podcast Pelle Skogsberg Jesper Josefsson

  Hashtag Livet Podcast
  Pelle Skogsberg
  Jesper Josefsson

 2. Framgångspodden – Underhållande, lärorik, lättsam om framgång och lycka
 3. Börspodden – Oslagbart underhållande om annars tråkigt ämne; hur man ska bli rik på börsen.
 4. Fjärde plats är sista plats.

INTERVJU MED SVERIGES BÄSTA PODCAST

Hur gjorde ni för att bli anekdotiskt utsedda till Sveriges Bästa Podcast?

Vi är otroligt tacksamma för alla våra lyssnare som har följt med oss hela vägen. Det var Pelles mormor som en dag lyssnade och sa ”jag tycker ni är jätteduktiga. Ni är sveriges bästa podcast!”. Och där började det.

Hur kändes det att bli utsedd till Sveriges Bästa Podcast?

Man blev ju tårögd. Otroligt vackert och känslosamt ögonblick.

Som Sveriges Bästa Podcast har ni ju fått ett pris också, berätta om det.

Det var våra mammor som kom på att det kunde vara en bra idé att ge oss båda ett pris. Så en fredag utan att vi visste om det så fick vi lingonsylt till våra köttbullar. Det var vårt livs största ögonblick.

Ni är även Sveriges Bästa Podcast inom kategorin Självhjälp och Personlig Utveckling, hur kommer det sig?

Vi båda är livs levande exempel på hur man kan förändras. Om man lyssnar på dom liv vi hade i Avsnitt 1 och jämför det med dom liv vi lever idag så är det definitionen av personlig utveckling.

 

Med ambitionen att Hashtag Livet Podcast ska vara Sveriges bästa podcast vill vi gärna få feedback. Man kan bara vara Sveriges bästa podcast genom lyssna på sina lyssnare. Kommentera, recensera och ge feedback till Sveriges bästa podcast. Gilla Sveriges bästa podcast Hashtag Livet på facebook och prenumerera på vår podcast där du hittar poddar!

I dagsläget finns det inte någon konsensus över vilken podd som är Sveriges bästa podcast. Se till att ge Hashtag Livet Podcast feedback för om dom är Sveriges bästa podcast. Sveriges bästa podcast utses givetvis inte i kvantitet, utan i kvalitet. Hashtag Livet Podcast satsar på att vara Sveriges bästa podcast i kategorin självhjälp och personlig utveckling. Om man vill vara välinformerad och intelligent ska man lyssna på Hashtag Livet Podcast för att det är Sveriges bästa podcast inom kategorin självhjälp och personlig utveckling.