Hashtag Livet Podcast Pelle Skogsberg Jesper Josefsson

Hashtag Livet Podcast
Pelle Skogsberg
Jesper Josefsson

Vad är Hashtag Livet?

Hashtag Livet är en kanal där vi diskuterar hur vi kan få en mer meningsfull och tillfredsställande vardag – idag!

Om du är dyslektiker eller blind så lyssna istället på Avsnitt 1!

Vilka är vi som gör Hashtag Livet?

Jesper Josefsson är ofrivillig entreprenör och ålänning.

Pelle Skogsberg är kontroversiell filosof, föreläsare och prisbelönt författare.

Varför gör vi Hashtag Livet?

Jesper: “Pelle sa att det skulle bli kul.”

Pelle: “För att världen behöver oss.”

Var ska jag gå nu?

Bli välutbildad, lycklig och framgångsrik! Prenumerera där du kan lyssna på Hashtag Livet Podcast!

Apple – Itunes – PRENUMERERA HÄR!

Android – Podbean – PRENUMERERA HÄR!

Android – Acast – PRENUMERERA HÄR!

Best of Hashtag Livet

Personligt:

Om du vill höra något mer personligt så lyssna på Pelles eller Jespers sommarprat. Eller kanske när Pelle realiserade sin dröm och berättade att han blivit utsatt för stalking under 2 år eller när Jesper sade upp sig från sitt jobb och flyttade tillbaka till hans favoritplats Åland.

Kontroversiellt:

Om du vill veta varför Pelle är kontroversiell så lyssna på kontroversiella fakta, hur vi räddar ekonomin och oss själva genom att inte låta någon leva längre än 70 års ålder.

Lycka:

Om du bara vill må bra så rekommenderar vi att lär dig en quick fix till lycka, hur du blir lycklig långsiktigt, eller kanske behöver du veta vad du vill göra med ditt liv för att få mening och tillfredsställelse

Sex och Kärlek:

Vi lär dig givetvis hur du får ligga och hur du får livslång kärlek och lycka.

Minska depression:

På riktigt, hör av dig till Pelle och ta bort facebook, sluta jämföra dig med allt och alla och inse att livet är kort!

Vill du ha mer verkligen? Okej!

Pelle Skogsberg är föreläsare, författare och fysioterapeut, nästan allt som börjar på F, upptäckare av CZ-syndromet, bosatt i Norge. Han är 188 cm lång, 89 kg tung, 135 IQ smart, har en behaglig röst och är lite på gränsen till autistisk psykopat.

Jesper Josefsson är entreprenör och vardagshustlare från Åland som egentligen bara vill spendera tid med sina vänner och sin flickvän, men som tvingas spendera tid i hamsterhjulet för att försörja sin dyra hobby att plantera bonsaiträd som aldrig överlever.

 

Med ambitionen att Hashtag Livet Podcast ska vara Sveriges bästa podcast vill vi gärna få feedback. Man kan bara vara Sveriges bästa podcast genom lyssna på sina lyssnare. Kommentera, recensera och ge feedback till Sveriges bästa podcast. Gilla Sveriges bästa podcast Hashtag Livet på facebook och prenumerera på vår podcast där du hittar poddar!

I dagsläget finns det inte någon konsensus över vilken podd som är Sveriges bästa podcast. Se till att ge Hashtag Livet Podcast feedback för om dom är Sveriges bästa podcast. Sveriges bästa podcast utses givetvis inte i kvantitet, utan i kvalitet. Hashtag livet satsar på att vara Sveriges bästa podcast i kategorin självhjälp och personlig utveckling. Om man vill vara välinformerad och intelligent ska man lyssna på Hashtag Livet Podcast för att det är Sveriges bästa podcast inom kategorin självhjälp och personlig utveckling.